Više od 100 ljubitelja CrossFit-a prihvatilo izazov
„X-Challenge“ treninga

Reebok X Challenge

Ni prilično jako sunce ni iznenadni pljusak nisu mogli da spreče održavanje prvog Reebok „X-CHALLENGE“ treninga, koji je okupio više od 100 ljubitelja „BootCamp“-a na Letnjoj pozornici Topčidera.

Vrelina junskog sunca nagoveštavala je dodatno otežavajuću okolnost za izazov koji su protekle subote za vežbače osmislili Jasmina Aleksandrov, Reebok trener i osnivač Urban Fitness koncepta, Đorđe Dragin, jedan od naših najboljih CrossFit-era i fitnes instruktor Aleksandar Atanacković. Ali to ljubitelje CrossFit-a nije sprečilo da dođu u impozantnom broju i zauzmu svoje pozicije. Raspoređeni u tri punkta sa po pet „stanica“ (različitih vežbi) svi zajedno nastojali su da pruže svoj maksimum i urade najveći broj ponavljanja tokom dva minuta izvođenja jedne vežbe. Tokom sat vremena zahtevnog funkcionalnog treninga pokazali su koliko su izdržljivi, koliko imaju snage i kako je snagom uma moguće ignorisati sve prepreke, ići napred i ne odustajati od svog cilja.

Čak i kada je tokom treninga počeo jak pljusak ovi pasionirani vežbači su nastavili da rade petnaestu po redu seriju čučnjeva, sklekova, trbušnjaka, propadanja, „mrtvog dizanja“, izbačaja, a bilo je i onih koji su neumorno trčali sa džakovima ili vukli „sanke“. Pokazali su da učestvovanjem na „X-Challenge“ treningu znači da ne postoji opcija odustajanja.

Na kraju, zvuk pištaljke i prodorni glas Jasmine Aleksandrov označio je kraj ovog uzbudljivog izazova. Zagrljalji, aplauz i fenomenalna muzika odzvanjali su između stena koje okružuju Letnju pozornicu Topčidera, a Reebok je sve prisutne pozvao na novi izazov.

#ReebokXchallenge

Podeli na Facebook-u

Prijavljivanje za ovaj trening je završeno. Molimo, pogledajte naše ostale aktivne treninge.