Reebok X Challenge

Nacionalni Les Mills prezenteri izazvali su u subotu uveče pripadnice lepšeg pola na plesni maraton u okviru trećeg Reebok X-Challenge treninga, a pet najizdržljivijih učesnica na kraju je pokazalo i najveću kreativnost na podijumu i tako osvojilo Reebok poklone.

Uz zvuke najvećih svetskih hitova u klubu „Bitef Art Cafe“ učesnice su tokom više od dva sata trajanja najpopularnijih Les Mills programa (BodyJam i Sh’bam) uspele da odgovore na mnoge plesne zadatke, koje su pred njima izvodili nacionalni Les Mills prezenteri: Renata Stanojević, Suzana Skenderoski, Bojana Tatić i Marijana Spasojević.

Trening je započeo Sh’bam programom koji je prema rečima Renate Stanojević poznat po tome da podiže raspoloženje, budi „zvezdu“ u svakom vežbaču i uz koji se lako zaboravlja činjenica da je trening u toku.

I ovaj put devojke su pokazale koliko vole kardio trening pomoću koga najbolje oblikuju svoje telo, i koliko vole da plešu uz nove dance hitove, ali i uz remiks starih hitova i modernizovanih latino ritmova. Pokreti su uvek jednostavni, više puta ih ponavljamo tako da na kraju sa lakoćom izvodimo čitavu koreografiju – istakla je Renata Stanojević.

Nakon ovoga, po mišljenju mnogih najstrastvenijeg Les Mills programa, usledio je BodyJam trening sa fuzijom novih plesnih stilova.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada su se začuli taktovi najvećih House i Hip–Hop hitova. Zbog „street“ i „urban“ pokreta, zavodljivog ritma i osećaja koji izaziva ovakav trening vežbači su imali utisak kao da su na nekom muzičkom festivalu ili u nekom poznatom video spotu. Ovaj trening je zato toliko popularan, jer daje osećaj moći i snažno budi samopouzdanje – izjavila je Suzana Skenderoski.

Nakon više od dva sata intenzivnog plesa na podijumu su ostala dva plesna tima - „Beyonce“ i „JLo“ tim. Svojim plesnim koreografijama su se borile za titulu najboljih, a pobedio je „Beyonce“ tim i tom prilikom osvojio Reebok poklone. Svi zajedno su pokazali da je uz malo volje, pozitivne energije i kreativnosti moguće doživeti intenzivni trening i u nekoj drugačijoj atmosferi – u noćnom klubu uz ritam najboljih muzičkih hitova.

#ReebokXchallenge

Podeli na Facebook-u