Reebok i UFC

Decembra 2014. godine Reebok je sklopio dugoročno partnerstvo sa organizacijom UFC kako bi stavio u poslovanje novi segment - Borilački trening.

U vlasništu i pod vođstvom komanije Zuffa, UFC je prva MMA organizacija i najveći organizator „pay-per-view“ događaja na svetu. Sa sedištem u Las Vegasu i kancelarijama u Londonu, Torontu, Singapuru i Sao Paolu, UFC organizuje više od 40 događaja uživo koji rasprodaju neke od najprestižnijih arena širom sveta. UFC program se prikazuje u 158 zemalja, a gleda ga više od 1 milijarde domaćinstava na 21 različitom jeziku.

Reebok je ekskluzivni proizvođač opreme za vodeće svetske MMA organizacije. Reebok/UFC linija opreme uključuje ekskluzivnu opremu za „Fight Week” sa „Fight Kit” za sve UFC borce i njihove uvažene timove, a razvija se u saradnji sa UFC organizacijom i njenim sportistima. Pored toga, Reebok proizvodi i opremu i kape za navijače, UFC opremu za trening i posebne proizvode za Ultimate Fighter TV serijal.

UFC

Napravljena za ponos i dizajnirana za performanse, zvanična UFC Reebok borilačka oprema ima inovacije koje podržavaju snagu, brzinu i fleksibilnost, dok svakom sportisti omogućavaju da vidljivo pokaže svoje ime i zemlju odakle dolazi na pojedinim delovima opreme. Oprema je napravljena i dizajnirana specijalno za MMA sportiste i ne samo da utiče na izgled – ona potpuno menja način treniranja, takmičenja i borbe.

UFC borilačka oprema je obeležila partnerstvo Reeboka i UFC, kao i sport u celini, a UFC sportisti predstavljaju neke od najjačih i najposvećenijih ljudi na svetu.

Reebok je ponosan što je razvio prvu opremu na svetu za ljude koji treniraju borilačke veštine i za one koji žele da treniraju kao borci.