Jedna od omiljenih ikona stila današnjice Viktorija Bekam već dugo se trudi da osnaži žene kroz svoje kreacije i modni dizajn. Na sličnoj misiji se nalazi i Reebok, koji podržava i inspiriše žene da prihvate sebe onakvima kakve jesu.

Sada su se Reebok i Viktorija Bekam udružili kako bi dizajnirali kolekciju koju će žene zavoleti i u kojoj će se osećati sigurne i snažne.

Reebok i Viktorija Bekam veruju u snagu jake, prave žene, i to je ono što ih ujedinjuje da upotrebe modu kako bi povezali žene - a upravo će ovo novo i uzbudljivo partnerstvo omogućiti da takva sinergija donese i konkretne rezultate.

Zajedno ohrabruju žene da prihvate svoje nesavršenosti, tako što promovišu individualizam i razbijanje barijera.

Kao brend koji podržava sve one koji žele da se iskažu, Reebok je posvećen stvaranju jedinstvene odeće i obuće za žene, a kolekcije Reebok i Bekam će povezati njihovu zajedničku strast i kreativnost, kako bi se žene širom sveta osećale moćno.

Dugo sam želela da iskažem svoju estetiku u sportskoj industriji i drago mi je što sada imam priliku to i da učinim. Partnerstvo s Reebokom omogućiće mi da promovišem svoju modnu viziju u drugačijoj, novoj, kategoriji. Osećam se uzbuđeno što mogu da radim s takvim brendom koji predstavlja savršen primer mog uverenja da je potrebno ohrabrivati žene da budu najbolje verzije sebe, kaže Viktorija Bekam.

Podeli na Facebook-u