„Kada pomislim na Reebok, prva asocijacija su mi '90-te i košarka. Odmah potom setim se Šekila O' Nila, košarkaške ikone, koja je obeležila čitavu jednu eru ovog sporta", rekla je Viktorija Bekam. Upravo je ovaj legendarni centar inspirisao popularnu kreatorku u dizajniranju najnovije Reebok kolekcije.

Kada se Bekamova prvi puta srela sa O' Nilom, prilikom lansiranja sportske kolekcije u aprilu, ni visoke potpetice nisu joj pomogle da se nađe rame uz rame sa Šekom. „Morala sam da se popnem na kutiju kako bih dosegnula njegovu visinu", prisetila se ovog simpatičnog susreta.

 

Nova unisex kolekcija sastoji se od majica kratkih rukava, dukserica i čarapa u crno-belim
varijantama sa crvenim detaljima.

Reebok x VB Merch kolekcija dostupna je od 26. jula na
Reebok.com/us/reebok_victoria_beckham i VictoriaBeckham.com.


 
„Nijedan sportski brend ne govori toliko snažno o '90-im kao Reebok“, istakla je Viktorija. Stvaranje ove kolekcije započelo je još u novembru prošle godine, posetom Reebok arhiva u Bostonu. Bekamova je tu provela nekoliko dana proučavajući modne stilove 1990-ih. „Arhiv je bio polazna tačka mog istraživanja, a ključni košarkaški motivi, logotipi i grafika tog vremena bili su moja inspiracija", objašnjava čuvena dizajnerka.

Podeli na Facebook-u