Silueta koja je svestrana kao i današnji ljubitelji fitnesa

Poznati sportski i lifestyle brend Reebok predstavio je dugoočekivan Nano X1 model – svoju zvaničnu siluetu za fitnes. Nano franšiza, kreirana pre više od 10 godina, vremenom je prilagođavana šarenolikom fitnes pejzažu kako bi se zadovoljile rastuće potrebe šire wellnes zajedince. Nano X1 je najfinija varijanta popularne obuće za trening - ove patike su dizajnirane da budu svestrane kao današnji strastveni ljubitelji fitnesa, za koje su stvorene.

"Sada kada je kondicija bitna ne samo za naše fizičko, već i mentalno blagostanje, ponosni smo što možemo da podržimo fitnes zajednicu obućom koja pomaže pojedincima i sportistima svih nivoa da treniraju u svom najboljem izdanju", ističu iz brenda Reebok.

Bilo da se radi o HIIT, kardio, plesnom, bokserskom ili nekom drugom treningu, Nano X1 je silueta za vrhunske performanse. Lagana i udobna za bilo koju vrstu treninga, istovremeno je i dovoljno moderna za celodnevno nošenje.

Ključne karakteristike:

  • Udobnost: Reebok Floatride Energy sistem udobnosti čini ovu siluetu savršenom za trčanje istovremeno zadržavajući performanse i stabilnost koje su neophodne za trening patiku
  • Brzina: savršen oblik i dizajn siluete omogućavaju maksimalnu brzinu pri trčanju
  • Kontrola: silueta pruža jedinstvenu stabilnost i podržava najrazličitije tipove treninga

Nano model ovog puta dolazi sa različitim tipovima gornjišta koji se ogledaju u specijalnim vrstama materijala - Flexweave Knit i Flexweave Grit - a koje će vežbači moći da biraju na osnovu individualnih potreba i preferencija u zavisnosti od vrste treninga. Reebok Nano X1 sa Flexweave Knit gornjištem koje je istovremeno mekano i udobno, ali i vrlo izdržljivo pruža maksimalnu prozračnost stopalu. Sa druge strane Reebok Nano X1 Flexweave Grit model napravljen je od izuzetno snažnog, ali laganog i izdržljivog materijala koji ovu patiku čini savršenom za najekstremnije vrste treninga.

Reebok Nano X1 dostupan je u Intersport prodajnim objektima, a uskoro i u Sport Vision radnjama.