Reebok Classic omiljen među urbanom populacijom i jedan je od najtraženijih lifestyle brendova, već decenijama unazad povezan je sa „street“ kulturom i raznim modnim trendovima, što ljubiteljima ovog brenda omogućava da budu svoji i upečatljivi. Nastao 80-ih godina, Classic Leather je u početku bio namenjen prvenstveno za trčanje, ali se godinama razvijao i postao veoma tražen među strastvenim istomišljenicima koji vole autentičnost.

Legendarna Classic siluete danas je prisutna kroz brojne modele, a mi vam predstavljamo najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2017 - Classic Leather Clean Exotics. Mekano gornjište od prevrnute kože pruža udobnost, a reljefna struktura inspirisana egzotičnim animal printom upečatljiv izgled. EVA pena koja se nalazi u srednjem delu, iznad đona, omogućava mekan osećaj u kontaktu sa podlogom, a visoko abrazivan gumeni đon maksimalnu izdržljivost i prianjanje.

Classic Leather modeli, još od samih početaka, nikada nisu nudili samo udobnost već i stil, a vremenom ova duga tradicija i fitnes nasleđe učinili su da Classic Leather modeli postanu vanvremenske siluete.

Mnogo razloga da ove jeseni prošetate u svojim novim Classic Leather Clean Exotics patikama, dostupne u Buzz i The Spot prodajnim objektima.

Podeli na Facebook-u