Glow joga prvi put u Beogradu na Reebok X-Challenge treningu

Po prvi put na Reebok X-Challenge okupljanju održani su treninzi Glow joge u Beogradu. U ovom nesvakidašnjem konceptu, tokom dva treninga u tami, učestvovalo je 150 ljubitelja joge u specijalnom ambijentu na 25. spratu kule UŠĆE, sa impresivnim pogledom na grad.

Ivana Lončar, dugogodišnja instruktorka škole Vidya Yoge Dragana Lončara, sprovela je učesnike kroz izuzetan doživljaj Glow Hatha joge sa jedinstvenim živopisnim sjajem u mraku.

U modernoj svakodnevnici neophodna je posvećenost uspostavljanju balansa uma i tela, pri čemu dolazi do stvaranja posebne energije. Ideja Glow joge je da se uz pomoć fluorescentne šminke na telu ta energija vizuelizuje i probudi poseban osećaj kod vežbača, zbog osvešćivanja njenog postojanja. Upravo zato na Reebok X-Challenge treningu učesnici su izvodili jogu pod UV svetlima kako bi iscrtane šare na delovima tela bile vidljive i došle do punog izražaja, a sjajni rekviziti su pored opreme za trening bili obavezan dodatak.

Uz opuštajuću muziku učesnici su u tami i uz fantastičan pogled na osvetljeni grad, bili vođeni glasom instruktorke.

Za ovu vrstu treninga prijave su bile otvorene za sve zainteresovane putem online formulara na reebok.rs, potpuno besplatno.

Nakon treninga sve učesnike je čekao još jednom izazov za najspremnije, koji je najboljima obezbedio Reebok poklone.

Rebook X-Challenge se održava drugu godinu zaredom, sa ciljem da se kroz različite oblasti trčanje, jogu, ples itd, ljubitelji sporta, dobre zabave i druženja povežu i razmene brojna iskustva.

Podeli na Facebook-u