Be more human and dance

Fantastičnim plesnim spektaklom na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" započeo je plesni projekat "Tajna Beograda" koji se tokom 2015. godine odvijao na različitim lokacijama prestonice, u cilju promocije muzike, plesa i pozitivnih životnih vrednosti. Plesne korake prati Reebok, a lokacije, do samog nastupa, poznate su samo plesačima – Čuvarima Tajne.

Na ovaj način, prvi put u Srbiji organizovana je flash mob serija (iznenadni performansi na javnim mestima sa velikim brojem učesnika), što izaziva ogromnu pažnju na društvenim mrežama i stavlja u fokus interesovanja grad Beograd i slavljenje životne energije kroz radost plesa.

Glasna muzika, ritam koji poziva i energija koja osvaja, izdvajaju Tajnu kao posebnu energiju koju predstavljaju brojni plesači predvođenih Milanom Gromilićem, prvakom beogradskog pozorišta na Terazijama. Malo je reći da su putnici na Terminalu 1 aerodroma ili posetioci u tržnim centrima bili prijatno iznenađeni. Neki od njih su čak probali i da zaplešu i uhvate korak sa plesačima, koji su se minut pre toga skrivali među njima.

Tajna Beograda i Reebok dele slične vrednosti – energiju i snagu čoveka koji je uvek spreman za novi izazov, kreativnost i orginalnost, praveći svaki korak tako da bude bolja verzija sebe!