NAJINOVATIVNIJA TRKAČKA PATIKA SA FLOATRIDE FOAM TEHNOLOGIJOM

Predstavljamo ti Reebok Floatride Run, eksluzivnu i ultra laganu trkačku patiku, naše najinovativnije tehnološko dostignuće – model koji je ove godine od strane „Runner’s World 2017“ proglašen za najbolju novu trkačku patiku te sa ponosom nosi oznaku “Best Debut”.

Prve trkačke patike za Reebok brend napravio je daleke 1890. godine Joseph William Foster, a patike za trčanje s čavlićima, tzv. „šljake“ su u to vreme bile novitet i pravi luksuz. Alf Shrubb je bio sportista koji je imao priliku da ih prvi testira. i u njima u jednom danu sruši čak tri svetska rekorda. Razvojni put je nastavljen do Olimpijade u Parizu 1924. godine, kada su atletičari Velike Britanije nosili Reebok patike i sprinterice. Duh legendarnih “šljaka” i danas prepoznajemo u svim sprintericama koje koriste trkači na atletskim stazama širom sveta. pa današnji revolucionarni Floatride Run samo je prirodan sled razvojnog procesa Reebok brenda.

U želji da na najbolji način odgovorimo potrebama trkača koji „žive“ za novu trku nastala je ova jedinstvena Floatride Run silueta, čiji moderan dizajn privlači na prvi pogled. Verujemo da je i tebe privukla!

Zato te pozivamo da nam se pridružiš i postaneš deo ekluzivnog tima koji će testirati Floatride. Model je dostupan na tržištu Srbije, u Run 'n More radnji, ali ti imaš priliku da već sada budeš među prvima koji će iskusiti snagu ovog modela na terenu, oceniti ih i podeliti sa nama svoje trkačko iskustvo.

Floatride je posvećen trkačima širom sveta i primer je novog fokusa Reebok brenda na trkačku zajednicu. Zahvaljujući inovativnoj Floatride peni, koja je napravljena pod pritiskom tako da konzistentne ćelije strukture pružaju optimalnu kombinaciju mekoće i odraza, trkač može da iskusi visok nivo udobnosti uz vrhunske performanse. Gornjište bez šavova je napravljeno iz više zona za dodatni komfor, nudeći podršku i prozračnu fleksibilnost, dok EVA podrška na obodu pomaže da se stopalo centrira i balansira svakim korakom.

Ovaj značajan tehnološki iskorak iza kojeg stoje brojni sati istraživanja i testiranja na skoro 300 trkača tokom celog razvojnog procesa, za Reebok je vrlo je značajan. Prepoznate su i uvažene potrebe cele trkačke zajednice širem sveta, a Reebok je patikom od samo 260 g, sa sigurnošću udovoljio potrebama trkača koji žele dinamičnu ravnotežu performansi, udobnosti, izdržljivosti i stila.

Nazad na Floatride.rs

Podeli na Facebook-u