OD ELEGANCIJE DO PANKA: REEBOK CLASSIC LEATHER CLEAN EXOTICS IDE UZ SVE STILOVE

Svako od nas se tokom samo jednog dana suočava sa izazovom kako za samo 24h rešiti sve obaveze, videti se sa prijateljima, otići na poslovne sastanke, a opet uvek biti u trendu i zadržati svoj lični stil.

Pogledajte preporuke Jelene Gavrilović koja u svim prilikama i uz svaki modni stil savršeno kombinuje Reebok Classic Leather patike.

"Uvek preferiram garderobu i obuću u kojoj se osećam udobno i za koje mogu sa sigurnošću da kažem - da, to sam ja. Zbog toga i ne čudi da moje omiljene Classic Leather patike nosim od jutarnje kafe sa drugaricom do poslovnih sastanaka na kojima dogovaram nove projekte. I slobodno mogu da kažem da zahvaljujući njima uvek izgledam trendi i sa stilom" - ističe Jelena, kao svojevrsnu modnu preporuku za dame.

10:00 - Jutarnja kafa sa najboljom drugaricom

Teksas jakna, haljina zanimljivog dezena i crne Classic Leather patike su odličan izbor za uspešan početak dana i kafu sa najboljom drugaricom.

12:00 - Poslovni sastanak

Patike mogu da budu odličan izbor za sastanke, a da li ćete ih iskombinovati uz formalniju varijantu sa belom košuljom i crnim džemperom bez rukava ili sa udobnom džemper-rolkom, ostaje na vama da odlučite.

14:00 - Ručak sa saradnicima

Ručak neretko može biti prilika da se brainstorming-uje sa saradnicima oko sledećih koraka na projektima koji su u toku, zato Jelena preporučuje trendi i udobnu kombinaciju za ovu priliku - maslinasta jakna i džins su uvek "in".

16:00 - Formalni sastanak

Naravno, odelo je uvek odličan izbor za formalniji sastanak, a opet i prilika da pokažete koliko ste šik. Kao što to uvek biva, u detaljima leži čar svake modne kombinacije, a Jelenin omiljeni detalj u ovoj su upravo patike koje razbijaju outfit i čine ga opuštenijim nego što on zapravo i jeste.

18:00 - Odlazak na probu u pozorište

Mantil i udobna haljina neobičnog dezena i kroja, praćena zanimljivim izborom čarapa su preporuka za sve one trenutke kada možete da se igrate sa garderobom, a da opet ostanete u sigurnoj zoni. Naravno, Reebok Classic Leather su nezaobilazne i u ovoj prilici.

22:00 - Izlazak sa društvom

I za kraj nema ništa lepše nego kada dan završite u društvu najboljih prijatelja, na odličnoj svirci sa koktelom u ruci. Jelenin izbor za ovu priliku je pank varijanta - sa dobrom kožnom jaknom koja je uklopljena uz Classic Leather patike i teksas suknjom sa zanimljivim detaljima sigurno da nećete proći nezapaženo.