Jedinstvena modno-izložbena postavka Classic Leather kolekcije

Jedinstvenu modno-izložbenu postavku čuvene Classic Leather kolekcije Reebok je predstavio na 38. ”Beogradskoj nedelji mode” 8, 9. i 10. novembra 2015. u hotelu Crowne Plaza. Posebno je istaknut model Classic Tiger Camo, dopunjen kamuflažnim detaljima, kreiran za jesen/zimu 2015.

Tri večeri uzbudljive atmosfere upotpunio je Reebok izazov "Nothing To Hide" koji je pozivao posetioce „Belgrade Fashion Week“- a da okriju nešto posebno o sebi. Svi koji su tokom ovog modnog programa ostavili na Reebok „zidu“ ličnu poruku koja počinje sa "Ne krijem da...." osvojili su poklon iznenađenje, dok je najorginalnija poruka osvojila Reebok Classic Tiger Camo patike. Za dobar provod i odličnu atmosferu u Reebok prostoru pobrinuli su se bend „Sevdah Baby“, DJ Prema i Bege Fank.

Reebok Classic je omiljen među urbanom populacijom i jedan je od najtraženijih lifestyle brendova. Već decenijama unazad je povezan sa „street“ kulturom i modnim trendovima, što Classic fanovima omogućava da budu svoji i upečatljivi.