POZNATA GLUMICA NINA DOBREV NOVO LICE REEBOK x LES MILLS PARTNERSTVA

Svetski poznata glumica Nina Dobrev veliki je ljubitelj fitnesa i zdravog načina života, a u želji da inspiriše, pokrene i osnaži ljude da vode aktivan život i uvek budu u formi udružila je snage sa Reebok brendom i svetskim liderom u grupnom fitnesu Les Mills. Radeći zajedno, Nina, Reebok i Les Mills će ohrabriti žene širom sveta da pokažu svoju strast, energiju i stiču samopouzdanje kroz fitnes.

Kao pravi fitnes pobornik koji uživa u redovnim treninzima sa prijateljima, Nina je savršen ambasador koji će imati snažan motivacioni efekat na grupni fitnes, koji je u glavnom fokusu Reebok x Les Mills partnerstva. Od svog osnivanja, Les Mills je bio predvodnik grupnog fitnesa sa širokim spektrom treninga, dok se težnja Reeboka da ohrabri ljude da treniraju zajedno nalazi u osnovi ovog brenda.

Snimanja ponekad mogu da traju dugo, ali ja uvek na prvo mesto stavljam zdrav životni stil. Treniranje mi pomaže da uspostavim i održim balans, da se opustim i prikupim energiju.“, kaže Nina. „Volim da se nađem sa prijateljima i da zajedno odemo na trening, bodrimo jedni druge u napretku, pomeramo granice i to je ono zbog čega se osećaš kao deo zajednice.

Od full-body treninga sa težinama do visokointenzivnih kardio časova, Les Mills programi su kreirani na osnovu najnovijih saznanja o fitnesu, kao i snazi muzike kako bi se upotpunio doživljaj grupnog treninga. Zbog zahtevnog rasporeda, Nina je ljubitelj Les Mills Grit programa – visokointenzivnog intervalnog treninga čiji su rezultati brzo vidljivi, što je odličan izbor za nekog sa unapred isplaniranim dnevnim rasporedom.

Govoreći o ovom partnerstvu, Inga Stenta, senior direktor brend menadžmenta za Reebok global, izjavila je: Veoma smo uzbuđeni što se Nina pridružila Reebok i Les Mills zajednici i što zajedno radimo na tome da inspirišemo ljude da vode aktivan život. Nina se u potpunosti slaže sa Reebok i Les Mills holističkim pristupom zdravom načinu života.

Poznata po besprekornom stilu na crvenom tepihu i van njega, Nina će predstaviti Reebok x Les Mills kolekciju koja objedinjuje inovativnu tehnologiju i materijale savremenog dizajna. Imajući u vidu njen moderan modni stil, Corinna Werkle, generalni menadžer Trening sektora u Reeboku je izjavila:

Ninin stil konstantno napreduje i pomera granice, ona se ne plaši da preuzme rizik smelim izgledom ili da proba nešto drugačije. Nina će, zajedno sa nama i Les Millsom, pružiti podršku u ohrabrivanju žena da pokažu stav ovom modernom kolekcijom koja ne pravi kompromise između performansi i stila.

Les Mills i Reebok su posvećeni tome da pomažu ljudima da vode zdrav i aktivan život i zato smo veoma uzbuđeni što nam se Nina pridružila i što će svojom strašću ka fitnesu i snažnim uticajem inspirisati ljude da se pokrenu, izjavio je Phillip Mills, izvršni direktor Les Mills International.

Nina će se pojaviti u Reebok x Les Mills kampanji za jesen/zimu koja je dostupna na http://www.reebok.com/us/nina_dobrev.