NATALI EMANUEL U MISIJI OSNAŽIVANJA ŽENA

Treningom do najbolje verzije sebe

Globalni lifestyle i fitness brend Reebok predstavio je partnerstvo sa novim zaštitnim licem, glumicom Natali Emanuel, u misiji osnaživanja žena širom sveta da se bave sportom i redovno treniraju.

Poznata po ulozi Misandei, iz jedne od najpopularnijih svetskih serija “Igra prestola”, ova dvadesetdevetogodišnja britanska glumica inspiriše svojim snažnim duhom i neverovatnom energijom. Upravo zbog toga je i odabrana da bude jedna od globalnih Reebok ambasadorki, zajedno sa Arianom Grande, Gal Gadot, Gigi Hadid i Viktorijom Bekam.

Natali i Reebok će se u narednom periodu fokusirati na motivisanje žena da pronađu balans između fizičkih, mentalnih i društvenih aspekata života kako bi postale samouverenije i zadovoljnije.

"Drago mi je kada primetim da ljudi imaju sve više samopouzdanja i prihvataju sebe onakve kakvi jesu. To prihvatanje se, naravno, najviše odnosi na fizički izgled, a upravo zahvaljujući dobrom treningu dobijamo dodatnu motivaciju, energiju i što je najvažnije, ponosni smo na sebe" - podelila je Natali Emanuel i dodala da je upravo zbog toga u brendu Reebok prepoznala pravog partnera ka postizanju životnih i fitnes ciljeva.  

Novom saradnjom Reebok tim je postao bogatiji za još jednu snažnu žensku figuru koja će kroz fitnes osnažiti i inspirisati dame širom sveta.