Čuvena franšiza profesionalne sportske obuće, odabrana od strane CrossFit® zajednice, napravila je veliki korak, predstavljanjem novih Reebok CrossFit® Nano 9 patika na evropskom tržištu, za koje se slobodno može reći da su najdinaminačnije i najprefinjenije CrossFit® patike do sada.

Oficijalnog naziva „Nano za sve”, ove patike stvorene su uz pomoć CrossFit® zajednice, upravo za CrossFit® zajednicu. Tokom čitavog kreativnog procesa, Reebok je blisko sarađivao sa ljudima širom sveta koji praktikuju ovaj tip treninga, prikupljajući informacije koje bi im pomogle u kreiranju najnovije verzije poznatog modela. Krajnji rezultat je evolucija udobnosti i generalnog osećaja koji pruža nošenje Nano 9 modela, a njegove napredne karakteristike podrazumevaju:

 

  • Nosivost: Specifični CrossFit® dizajn đona sa MetaSplit šarama otpornim na klizanje
  • Jaka osnova: Širi vrh patike u predelu prstiju za udobno prijanjanje i snažne pokrete
  • Trajna udobnost: Flexweave tehnologija gornjišta omogućava prozračnost, sigurnost i izdržljivost; dodatna potpora u prednjem delu čini trčanje udobnijim i prijatnijim
  • Maksimalna stabilnost: Minimalni nagib đona omogućava bezbedan položaj stopala u svakom trenutku.

CrossFit® zajednica složila se da su dizajneri ovog puta u potpunosti uvažili njihovo mišljenje i napravili patiku koja je zadržala odlike na koje su navikli kod prethodnih Nano modela, ali sada uz dodatak novih karakteristika. Upravo te karakteristike napravile su razliku i donele model savršen za najrazličitije tipove i intenzitete treninga, uz ostvarivanje najboljih rezultata.

I u Reeboku su ponosni što je predstavljen model koji direktno odgovara na potrebe CrossFit® zajednice širom sveta, ističući da su svesni koliko je bitno imati pravu obuću za postizanje maksimalnog učinka.

Najnoviji član Reebok Nano porodice, Reebok CrossFit® Nano 9 dostupan je u Sport Vision radnjama u beloj boji.

Uskoro će biti dostupan i u drugim bojama u Intersport prodajnim objektima.