Filmska scena spojila ih je svega nekoliko puta, ali to je bilo dovoljno da glumci Milan Marić i Andrija Kuzmanović postanu prijatelji i jedan drugom oslonac u poslu. Oni su mladi, uspešni i hrabri. Kolege na sceni, prijatelji u kafani, a od nedavno i poslovni partneri u novom filmu „Toma“, koji svi nostalgični ljubitelji onih romantičnih sedamdestih željno iščekuju.

„Mnogo puta sam rekao kako bih najviše voleo da sam se rodio kada i moji roditelji, da sam neko ’55. godište i da zakačim to najlepše doba Jugoslavije“, govori Andrija Kuzmanović, dok se Milan nadovezuje: „Film pokriva skoro ceo život Tome Zdravkovića, njegovo detinjstvo, trenutak kada ga Silvana 1958. godine izvlači iz Leskovca i odvodi u Tuzlu, gde zapravo i počinje njegova karijera, pa sve do samog kraja i smrti na VMA. Ono što je simbolično u čitavom filmu i što je nekako nedodirljivo, jeste da su potpuno paralelno rasli, ali i umrli Jugoslavija i Toma Zdravković“.

Tomine pesme nezaobilazni su deo kafanskih izlazaka i dok Milan naručuje Tužno leto, Danku, Andrija bira Čekaj me i Život je reka. A nisu im samo muzički izbori drugačiji. Kada bi na platno mogli da prenesu život neke poznate ličnosti, Milan bi se opredelio za pisca, dok Andrija bira uspešnog sportistu.

„Voleo bih da na platnu možda vidim život Danila Kiša“, kaže Milan, a Andrija u dahu dodaje:“ Moj izbor bi bio Goran Ivanišević, hrvatski teniser. Gledao sam skoro neke dokumetarce o njemu, čovek je imao nestvaran život. Šta mu se sve izdešavalo i na kraju je ipak uspeo da ostvari svoj cilj i osvoji Vimbldon“.

Njihove uloge kreću se kroz različite epohe u kojima su bili zastupljeni različiti stilovi odevanja. Glumci otkrivaju u kojoj garderobi se najbolje osećaju.

„To stvarno zavisi od raspoloženja. Suštinski se najbolje osećam kada nosim neke jednostavne farmerke, belu majicu i Reebok patike. To mi je idealna kombinacija za svaki dan, međutim kad bih mogao baš da biram, vratio bih se u 30-te i nosio odela, cipele i neki dobar sat“, rekao je Milan Marić.

Andriji sa druge strane više prija sportski stil.

„Volim da su mi stvari udobne i komotne. Ne volim da me zatežu, da mi te stvari stalno skreću pažnju na to da postoje i da su tu na meni. Ne mora da bude preširoko, ali mora da bude komotno, udobno i materijal mora da bude pamuk“.

Kada bi morali da odaberu deo odeće na koji najviše obraćaju pažnju, izbor bi bio lak.

„Ako obuća nije udobna, možeš gore da nosiš šta god želiš i to ništa neće imati puno smisla. Gledam da mi udobnost u obući bude na prvom mestu i mogu da kažem da je najnovija Zig Kinetica Edge stvarno objasnila što se tiče udobnosti“, kaže Andrija, dok Milan potvrđuje: „Volim i ja te Reebok modele koji se stalno vraćaju u nekom novom izdanju. Ovaj Zig osim što je udoban izgleda brutalno.“

A poznato je da su dva glumca dobri prijatelji i van seta, što često ume da se prenese i na poslovni segment.