Reebok i LesMills

Krajem 2013. godine Reebok je pokrenuo svoje poslovanje iz segmenta Studio sa dva ključna partnera. Prvi je Les Mills, najveći snabdevač studio programa za zatvorene teretane na svetu sa klasama kao što su BodyCombat, BodyAttack, Sh’Bam, CXWorx i drugi. Les Mills klase su među najpopularnijim fitnes klasama na svetu. Drugo partnerstvo je sa renomiranim instruktorom Joge Tarom Stajls.

Vrlo brzo Rebok i Les Mills su shvatili važnost raznovrsnosti u rutini vežbanja, kako bi omogućili korisnicima konstantnu angažovanost, stavljajući ih pred razne izazove tokom treninga. Na taj način menadžmenti kompanija Reebok i Les Mills su osmislili projekat IMPRESIVNI FITNES. Reč je o potpuno novom konceptu treninga koji ima za cilj da Studio Fitnes industriju podigne na viši nivo i omogući ljudima da prihvate fizičku, društvenu i mentalnu stranu fitnesa.

IMPRESIVNI FITNES crpi inspiraciju iz tehnologije živih muzičkih nastupa i bioskopskog iskustva od 360° gledanja, kako bi treninge u studiju podigli na viši nivo. Projekat IMPRESIVNI FITNES okružuje učesnike video sadržajem bioskopskog kvaliteta na ekranima koji su namenski napravljeni za studio. Instruktori biraju pokrete pri vežbanju koji su savršeno sinhronizovani sa muzikom i grafikom, stvarajući tako istinski impresivno fitnes iskustvo. Novi koncept je jedinstvo tehnologije, edukacije o kulturi vežbanja i kreativnog dizajna.

Koncept IMPRESIVNI FITNES je sve ono što fitnes zajednica naziva „zona“ – stanje uma gde ljudi postižu svoj maksimum, mesto fokusa, mesto dostignuća i ispunjenja. U kompaniji Les Mills, već 30 godina stvaraju okruženje za grupne treninge koje ljude vodi u zonu - kroz muziku, koreografiju i rok star instruktore. Projekat zaista diže zonu na viši nivo, stvarajući tako potpuno novo fitnes iskustvo.

IMPRESIVNI FITNES je deo Reebok kulture i ultimativni fokus brenda na fitnes, uvek imajući na umu potrebe korisnika iz „Fit“ generacije.