Džasmin Sanders preporučuje must have komade za putovanja

Svetski top i super modeli žive život koji nekada ima vrlo gust raspored putovanja i zahtevne destinacije, ali koliko god da je ovaj život težak i užurban, nosi sa sobom i prednosti upoznavanja različitih kultura koje vrlo mali broj ljudi može sebi da priušti i doživi. Modeli se bave profesijom koja im omogućava da posete nove gradove i da se zaljube u nove kulture. Na tim putovanjima važno je uvek imati udobnu obuću i odeću.

Za Džasmin Sanders, zaštitno lice Reebok Women’s Classic kampanje i Lady Foot Locker kolekcije ovaj životni stil joj je vrlo dobro poznat. Njen vrlo gust raspored avionskih letova koji je vode od jedne destinacije do druge, od jednog angažmana do drugog, omogućio joj je da vidi zaista fenomenalna mesta i da iskusi neke zaista neverovatne stvari.

Omiljeni deo putovanja je isprobavanje različite hrane i upoznavanje novih kultura, a najmanje omiljeni deo je jet lag. Ipak sve je vredno toga – iskrena je Džasmin koja naglašava da pakovanje za sva njena putovanja može da bude pravi izazov, ali nakon dosta vežbe uspela je da savlada i ovu „nauku“.

Neizostavni deo njenog prtljaga jeste udobna odeća. „Volim da nosim trenerke, kul par naočara. Mislim da nikada ne možete da pogrešite sa crnim Reebok Classic patikama“, dodaje Džasmin.

Za nekog ko je stalno u pokretu, Sanders kaže da joj saradnja Reebok brendom savršeno odgovara i da su patike postale neizbežan deo njenog svakodnevnog stajlinga.

„Reebok modeli su sjajni i udobni, posebno Classic Leather. Lako se kombinuju sa različitim komadima, a pritom su i trendy pa uvek imam osećaj da nosim savršenu odevnu kombinaciju čak i kada putujem, idem u kupovinu ili završavam druge obaveze.“

Sa ovako zauzetim rasporedom, Sanders kaže da uspeva da odmori pred putovanje.

„Trening i pravilna hidratacija mi dosta pomažu da se dobro odmorim između putovanja.“

Sa više od 2.4 miliona pratilaca na Instagramu, Sanders je učvrstila svoju poziciju kako na modnoj pisti tako i u svetu društvenih mreža. Znajući da je pratiocima uvek inspiracija, Džasmin je podelila sa nama pet must-have odevnih predmeta za putovanje.

To su svakako: crna rolka dugih rukava, opuštena teksas jakna, crne Reebok Classic patike, helanke i crna kožna jakna.

Gde god da je putovanja odvedu, Sanders ističe da Los Anđeles inspiriše njen stil i čini da se oseća kao kod kuće. Poznata kao trendsetter i kao neko ko ima smele modne izbore, ona kaže da je slojevitost ključ njenog stajlinga i da joj LA atmosfera tako nešto dozvoljava.

Los Anđeles je grad koji najbolje oslikava moj stil jer mi dozvoljava da se oblačim slojevito tokom cele godine i to je nešto što najviše volim. Uvek se trudim da moj stajling bude primećen i da se istakne u masi.

Volim da kombinujem svoje Reebok Classic Leather sa malom crnom haljinom i opuštenom teksas jaknom, jer uživam u tome da pravim takve outfite u kojim druge devojke verovatno ne bi nosile patike., iskrena je Sanders.