Reebok je poželeo dobrodošlicu internacionalnom supermodelu, glumici i fitnes ekspertu Džasmin Sanders koja je postala novo zaštitno lica Reebok brenda i tako se pridružila Gigi Hadid, Teyani Taylor i Future. Obožavana od strane miliona fanova na društvenim mrežama, Sanders će biti lice Reebok Women’s Classic kampanje i Lady Foot Locker kolekcije.

Sanders je u svetu prepoznata kao „ikona stila“, a radila je revije za vrhunske dizajnere i pozirala pred nekim od najpoznatijih modnih fotografa sveta. Pasionirani zaljubljenik u fitnes, Sander svoj uspeh duguje napornom radu, kako u karijeri tako i u fItnes centru. Ona je vrlo rano otkrila da je fitnes ključ balansa u industriji u kojoj pritisak može biti preveliki.

„Oduvek sam bila veliki fan Reebok brenda i njegovog jedinstvenog street i fitnes stila, pa je odgovor bio više nego očigledan kada su me zamolili da se pridružim Reebok porodici. Sviđa mi se raznovrsnost Reebok kolekcije u kojoj mogu biti uvek spremna i za trening i za svakodnevne obaveze iz mog prilično prebukiranog dnevnog rasporeda. Ova kolekcija zaista pokazuje ženama i mladim devojkama da mogu da budu fit i sjajne u svakoj prilici, a ta poruka je meni veoma važna.“, izjavila je Sanders.
„Veoma smo uzbuđeni što se Džasmin Sanders pridružila Reebok Classic porodici jer njen jedinstveni street style prevazilazi granice mode i fitnesa.“, izjavio je Tod Krinski, globalni potpredsednik Reebok Classic and Entertainment.
Podeli na Facebook-u