Product was successfully added to your shopping cart.

Partneri

Reebok i partneri

U proteklih pet godina Reebok je uveo značajne novine i promene u poslovanju svog brenda, sa jednim jasnim ciljem – okrenuti se bogatom nasleđu koje ovaj brend poseduje, a to je FITNESS.

Zahvaljujući novom pristupu Reebok danas ima novu svrhu, nove kategorije proizvoda, novu ciljnu grupu potrošača, nove partnere i novi logo brenda - Delta, koja predstavlja moć transformacije koju fitnes pruža.

Upravo ova transformacija brenda i poslovanja urađena je sa ciljem da se Reebok pozicionira kao najbolji fitnes brend na svetu. Reebok veruje da se fitnesom može načiniti taj pomak. Ali ne samo klasičnim fitnesom, već novom, društvenijom, intenzivnijom verzijom fitnesa koju je osmislio menadžment kompanije "Tough Fitness" ("Zahtevan fitnes").

Sa novim ciljem i novom svrhom kao brenda, Reebok je počeo i da menja svoje poslovanje uvođenjem novih kategorija kao što su Funkcionalni trening, Studio (koji podrazumeva Jogu, Ples i Studio fitnes aktivnosti), Borilački trening, Trčanje i Klasičan trening. Kako bi se Reebok ustalio na ovim poljima i stvorio najbolje proizvode za ovaj tip treninga, brend je ostvario seriju novih partnerstava sa najinovativnijim fitnes organizacijama koje se najbrže razvijaju:

Istovremeno, Reebok je odlučio da napusti kategorije timskih sportova, koje su do nedavno bile u fokusu rada ove kompanije i stoprocentno se okrenuo fitnesu. Svoja poslovanja je preusmerio na velika partnerstva koja imaju za cilj razvoj brenda.

U međuvremenu Reebok je veliku pažnju posvetio opremi za ove sportove. Od Nano serija CrossFit obuće, koja je postala „zvanična fitnes obuća” do Cardio Ultra, koji je posebno kreiran za Studio Fitnes i Serije za sve oblike terena, preko prve patike kreirane posebno za Trke sa preprekama, samo su neki od proizvoda kojima Reebok utire put novom fitnes pokretu.