Jedna od najpopularnijh muzičkih zvezda današnjice, Cardi B ponovo se našla našla u ulozi modela i to u novoj kampanji za jedinstvene Aztrek Double i Aztrek 96 modele.

Čuvena Aztek trkačka silueta iz devedesetih sada je redizajnirana u patiku modernog doba, savršeno oslikavajući duh i stav Reeboka iz poslednje dekade prošlog veka.

Novi Aztrek Double uspeo je da zadrži razigran i specifičan dizajn svog prethodnika, ali sada uz još bolje performanse. Silueta je osvežena novim bojama i specijalnim detaljima, a odlikuje je dodatno deblji đon uz savršeni pad za stopalo, čineći svaku odevnu kombinaciju originalnom.

Sa druge strane, jedinstvena Aztrek 96 silueta dolazi u još odvažnijoj i dinamičnijoj formi od svog prethodnika i idealna je za današnju estetiku uličnog stila. Ova smela silueta sada dolazi u novim bojama, sa dodatnim slojevima i izraženijim logotipom za sve one koji ove sezone nastoje da se istaknu svojim stilom.

Oba modela odlikuje posebna Hexalite tehnologija za maksimalnu udobnost, dok se Aztrek 96 ističe i svojim asimetričnim đonom u obliku dijamanta.

Aztrek Double u različitim bojama za žene, kao i unisex model Aztrek 96 dostupni su na našem tržištu.